Hlavní navigace

Nový server o luxusních vozech

Sdílet

Komerční sdělení: Internet Info, vydávající mimo jiné i server Vitalia.cz, spustilo v těchto dnech nový web TopDrive.cz zaměřený na zpravodajství, tipy, triky a recenze z oblasti dražších automobilů. Kromě aktuálních článků řešících například otázku, zda koupit Superb nebo Passat či jak si vybrat správně Porsche 911, najdete na serveru i stále se rozrůstající srovnávač aut (chcete vidět všechna auta jezdící rychleji než 300 km/h?) a základní informace o jednotlivých automobilkách a jejich…

Komerční sdělení: Internet Info, vydávající mimo jiné i server Vitalia.cz, spustilo v těchto dnech nový web TopDrive.cz zaměřený na zpravodajství, tipy, triky a recenze z oblasti dražších automobilů.

Kromě aktuálních článků řešících například otázku, zda koupit Superb nebo Passat či jak si vybrat správně Porsche 911, najdete na serveru i stále se rozrůstající srovnávač aut (chcete vidět všechna auta jezdící rychleji než 300 km/h?) a základní informace o jednotlivých automobilkách a jejich modelech.

Samozřejmostí jsou diskuse čtenářů u článků i u jednotlivých aut a pro fanoušky preferující obraz před textem jsou připraveny fotogalerie jednotlivých modelů.

Na případné připomínky k serveru se těší redakce na emailu redakce@topdri­ve.cz. Pro marketéry a PR agentury z automobilového průmyslu je k dispozici adresa press@topdrive.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).