Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Antibiotika užíváme při nemoci, jíme v mase, pijeme ve vodě od eMMilie B. - To snadne!!! Co se ještě nedozvíme, nezbyde nám...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 10. 2012 15:29

    eMMilie B. (neregistrovaný)

    To snadne!!! Co se ještě nedozvíme, nezbyde nám vážně nic jiného, než se odstěhovat někam do pralesa a žít v chatrči. Z tohodle mám vážně strach, bojím se hlavně o svoje děti. Představa, že do jejich malých tělíček putují antibiotika například z kohoutkový vody - mě děsí!!! Už se přestávám divit, že nám při nemoci nezabírají antibiotika a musíme je minimálně dvakrát měnit. Jediný řešení je tady balená voda. Prostě nenechám svým dětem takhle vědmě ubližovat. Balená je jistota. Já věděla, že u té Aquily mám zůstat, když sme jí dceři dávala místo kojenecký. Koneckonců beztak je kojenecká první voda. Ježiš to jsem se ale uplně rozohnila z toho článku !!!

  • 12. 10. 2012 17:25

    Cora (neregistrovaný)

    Hlavně bych se jako rodič zaměřila na to, aby dětičky měly znalosti chemie, protože bez nich, jak vidět, ani nebudou vědět, co kupují a co jedí! Už jsou odmala zvykané na umělé barvy, umělé vůně, přijde jim to "normální" a nepamatují se, jak má chutnat čerstvé ovoce a čerstvý chleba. O ostatních potravinách nemluvě. Uvědomujete si, že naše jídlo vlastně vypadá jak pro kosmonauty?

  • 29. 10. 2012 21:42

    Jurek (neregistrovaný)

    Kdyby jenom antibiotika. Ale co myslíte, že se děje s ženskou hormonální antikoncepcí??

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).