Hlavní navigace

Názory k článku Prodejny potravin plné myší – kde všude už byly objeveny?

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 5. 2011 14:43

    sx (neregistrovaný)

    dyt rikam ze si jen msti.
    jako napr. 24 v kaufu v koline byla deratizace a 4 najednou mysi.

  • 7. 5. 2011 7:10

    brk (neregistrovaný)

    Myši v prodejnách jsou určitě špatně, ale realisticky to vidím tak, že mít to ve stoprocentním pořádku snad asi ani nejde.

    Obrovské rampy pro náklaďaký a dveře, které z pohledu myši už nejsou ani dveře, ale volný prostor. Nějaké hubení hlodavců? Návnada je pěkná a určitě má i nějakou účinnost třeba ve sklepě panelového domu, ale v obchodě, kde jsou všude tuny potravin?

    Kontroly jsou určitě namístě a problémy je jistě zcela odstraňovat, ale jen aby z toho nebyl přehnaný lynč.

    "Ty, Franto, jak už děláš u té SZPI, nemohl bys mi zavřít támhle ten obchoďák. Kšefty se nehýbou." Věřím tomu, že nějaký prohřešek se najde všude.

  • 13. 5. 2011 21:33

    tak (neregistrovaný)

    Čert vem myši, ale za tu reklamu, že ALBERT hlídá kvalitu poravin místo nás, za tu by měl někdo jít sedět. To je klamavá reklama a podvod jako sviňa. Je opravdu něco shnilého, když obchod místo toho, aby nakoupil kvalitní potraviny, tak raději ty peníze vyhodí na reklamu a létaky a myslí si, že lidi přesvědčí kecama a ne realitou o tom, jak to zboží na tom s kvalitou je. Já jsem měl ALBERT přímo před domem a jezdil jsem šalinou několik zastávek, jen abych nakoupil kdekoliv jinde - nejlépe vycházel vietnamec, poději ještě dál otevřel krámek konečně český obchod a docela se snažili, tak jsem nakupoval rád tam. Teď jsem ve městě, kde je jen jeden zástupce velkých hráčů a po dlouhé době si právě pochutnávám na rajčeti, které voní jako rajče, je veliké jako má být rajče, je vevnitř červené jako rajče a...... .....chutná jako rajče! A taky nevyschlej a neolezlej česnek, paráda. Mhh.. po tolika marných pokusech konečně ! Najednou místo poloprázdného odnáším z obchodu plný košík a přesto jsem shodil několik Kg! Čím to asi bude? :)))

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).