Hlavní navigace

Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Téma Datum vydání Počet názorů
Třídění odpadu: kam s vánočním papírem a obalem od čoko figurek? ekologie 21. 12. 2022 3
Na čem smažit rybu? Určitě ne na ghí ani na másle olej 19. 12. 2022 -
Vánoční kolekce už nejsou jen duté, Orion má na trhu novinku Vánoce 16. 12. 2022 1
Lidl končí s živými kapry, Billa už neprodává pyrotechniku Billa 15. 12. 2022 2
Vánočky v obchodech: Čistě máslovou mají jen v jednom řetězci Vánoce 14. 12. 2022 1
Devadesát procent pečiva si v Globusu sami vyrábí. Byli jsme u toho Globus 9. 12. 2022 -
Cukroví na váhu a jen druh, který máte rádi? Takové koupíte i v řetězci cukroví 7. 12. 2022 1
Jak z kůže odstranit zbytky lepidla po náplasti náplast 2. 12. 2022 -
Levandule chodouňská má benefity švýcarských alpských bylin Levandule 25. 11. 2022 -
Řetězec prodává papírovou krabici jako alternativu k taškám. Koupili byste si ji? Globus 23. 11. 2022 4
10 adventních kalendářů, které chcete, i když vám už není „náct“ advent 18. 11. 2022 -
Jak se liší čerstvé a stolní máslo a kdy kupujeme máslo rozmrazené? máslo 15. 11. 2022 8
Kostas Samaras před 20 lety koupil Kofolu. Slavit bude s rohlíčkovou příchutí Kofola 9. 11. 2022 3
Stejná cena, nižší gramáž: Zmenší pekaři pečivo, aby nemuseli zdražit? pečivo 4. 11. 2022 1
Stojí za ochutnání: Prodejci nabízejí dýňové kafe, švestkové nápoje i perníkovou zmrzlinu Dobré jídlo: novinky a zajímavosti ze světa potravin 2. 11. 2022 -
Zdravá svačina pro děti a teenagery? Klidně sladká buchta, ale ne samotná svačina 31. 10. 2022 -
Restaurace vsadily na jedinou surovinu. Kde vaří z brambor a kde servírují avokádo? restaurace 21. 10. 2022 -
IKEA zkoumá, jak zákazníkům umožnit koupit si levně jídlo, které se neprodá Ikea 19. 10. 2022 -
Albert otevřel kantýnu, kde oběd vyjde na třicet korun Proti plýtvání jídlem 13. 10. 2022 -
Jak Tesco každý rok zachrání čtyři miliony kaiserek Proti plýtvání jídlem 12. 10. 2022 -
Kitl, Herbadent a Rohlik.cz: Silné značky zachránily slabší. Kdo díky nim pokračuje dál? Rohlik.cz 10. 10. 2022 -
300 gramů lososa za 25 korun? Lidl přichází s novinkou, díky které se dá ušetřit Proti plýtvání jídlem 5. 10. 2022 3
První prodejna, která nevytváří odpad. I díky vlastnímu kompostéru a kantýně pro zaměstnance Albert 30. 9. 2022 2
Co se v obchodech děje s ovocem a zeleninou, které se neprodají? ovoce 26. 9. 2022 -
Bedýnky s ovocem a zeleninou za pár korun už nabízí i Penny a Albert Lidl 22. 9. 2022 -
Choceňské pomazánkové je nově i v menším balení pomazánkové máslo 21. 9. 2022 -
Změny v obchodech: Kdo nahradí Iceland a kde se otevře nový Globus a Penny? řetězce 15. 9. 2022 6
Rozmrazené máslo v obchodech být může. Bez potíží ho poznáte podle označení máslo 14. 9. 2022 4
Bedýnky za 25 korun nabízí Lidl už rok. Kam se poděla jejich kvalita? plýtvání 12. 9. 2022 4
Vratislavická kyselka se vrací na trh. Koupíte ji i neochucenou, to dříve nešlo minerálky 8. 9. 2022 2
Víčko z lahve už jen tak nezahodíte. Jaké plasty zmizí z obchodů? ekologie 7. 9. 2022 2
Šetřete čas při přípravě oslav: Koupit můžete připravené mísy sýrů, nakrájenou zeleninu i ovoce bylinky 2. 9. 2022 -
Country life zavírá tři prodejny v Praze. Tento krok činíme s těžkým srdcem, říká majitel Country Life 31. 8. 2022 1
Samé zdravé jídlo, a přesto kila navíc? Vyzrajte na letní stravovací prohřešky léto 29. 8. 2022 -
Kumulovaný dopad chemických látek na člověka nikdo nezkoumá, tvrdí výrobce biopotravin Bio 25. 8. 2022 -
Je tu soutěž o nejbizarnější obal roku. Nominujte svého favorita Bezobalu 24. 8. 2022 -
Burger ze sáčku má řadu výhod. Už jste ho zkusili? burger 16. 8. 2022 -
Keto, paleo či proteinová dieta: Jaké jsou jejich principy, výhody a nevýhody? Dieta 12. 8. 2022 -
Jak se naučit míchat vlastní koření? Základem je paprika, chilli a kvalitní pepř, říká pražský kořenář koření 9. 8. 2022 -
Bota by se měla přizpůsobit vaší noze, ne vaše noha jí, říká výrobce netradiční obuvi obuv 5. 8. 2022 1
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).