Hlavní navigace

Názor k článku Kdy je očkování pro jedince vlastně přínosné? od Taky skoro doktor - Po přečtení několika článků pana doktora Vavrečky o...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 5. 2013 10:58

    Taky skoro doktor (neregistrovaný)

    Po přečtení několika článků pana doktora Vavrečky o vakcínách a vakcinační lobby jsem dospěl k názoru , že existuje i antivakcinační lobby jejímž odborným garantem je právě on.
    Jak jinak si vysvětlit jeho bravurní potírání tohoto dle mého názoru velmi prospěšného odvětví preventivní medicíny. Trnem v oku je mu reklama , která zpracovává nás naprosto nesvéprávné občany a proto je třeba jakoukoliv veřejnou propagaci zakázat zvláště když k tomu máme požehnání a a příkazy legislativy EU.
    Pan doktor ( nyní spíš doktor práv ) se na celou problematiku dívá z pohledu práva a etiky , ale lékařské hledisko mu jaksi uniká. Chtěl bych vědět jak by například vysvětlil rodičům dítěte trvale postiženého po klíšťové encefalitidě , že nenechali své dítě očkovat protože měli málo informací o této nemoci a o výběru očkovací látky , neboť reklamu nechal pan doktor Vavrečka z legislativních důvodů zakázat aby farmaceutická firma neovlivňovala jejich rozhodování. Nikdy bych mu to nepřál.
    Vladimír Bartoš

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).