Hlavní navigace

Názor k článku Pokuty za neočkování: Jak moc si je ministerstvo umí obhájit? od tsd - Přečtěte si toto: http://zdravi.e15.cz/clanek/priloha-lekarske-listy/civilizacni-nemoci-aneb-nemoci-zapadniho-zivotniho-stylu-447075 Pak si možná uvědomíte, že to...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 2. 2015 8:56

    tsd (neregistrovaný)

    Přečtěte si toto:
    http://zdravi.e15.cz/clanek/priloha-lekarske-listy/civilizacni-nemoci-aneb-nemoci-zapadniho-zivotniho-stylu-447075
    Pak si možná uvědomíte, že to co tady šíříte vy a vám podobní nemá s realitou nic společného.
    Lidé se přežírají, žijí nezdravě a jsou nezdraví. Jedí nezdravé potraviny, dýchají kontaminovaný vzduch, pijí kontaminovanou vodu. A toto vše dávají do vínku i svým dětem.
    Pak se nedivte, že vzrůstá množina nezdravých dětí. Ty nemoci co jste vyjmenovala patří do kategorie civilizačních chorob.
    Kdybyste raději napřeli svou energii např. do zákazu velkopěstování řepky, kvůli jakémusi přiblblému nařízení EU, určitě byste pomohli svým i budoucím dětem mnohem víc a nestačili byste se divit jak by ubylo alergií a astmatu.
    Vy počítáte mikrogramy hlinitých solí ve vakcínách a je vám šumapytlík, že do sebe ládujete každodenně miligramy různých hnusů a těžkých kovů.
    Vymýšlíte kauzalitu mezi podáním vakcíny a zvětšeným počtem chronických nemocí. Přitom je nad slunce jasnější, že ta kauzalita tady dávno existuje ve vztahu k životnímu prostředí a životnímu stylu.
    Je to drsné, ale za většinu nemocí svých dětí můžete vy, vaši rodiče a vaši prarodiče. Nezdravému člověku se zkrátka narodí nezdravé dítě.
    Tak běžte laskavě s vaším bojem proti vakcínám do háje.
    tsd

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).