největší server o zdraví
Fotogalerie: Alternativy pečiva: pufované, extrudované chlebíčky, knäckebroty
Předchozí
/
Další
Fotogalerie: Alternativy pečiva: pufované, extrudované chlebíčky, knäckebroty
Předchozí
/
Následující
ZAVŘÍT REKLAMU
FOTOGALERIE BUDE POKRAČOVAT ZA
5 s
Předchozí
Následující
Další
Předchozí
Sdílet galerii
Zobrazit článek k této galerii
Další galerie
Jak vypadá gynekomastie
Nejlepší biopotravina roku 2025
Pamatujete na tyhle léky?
Lékárníci v obytném voze měřili glykémii
Tři osvědčené cviky na bolavá záda
Výroba Studentské pečeti
Nejnovější články
Úroda v igelitce, špatné seříznutí, bez vaření do mrazáku. Chyby, kterým se při sběru hub vyhněte
Horká vana, olivový olej, běžný prášek na praní. Tohle všechno dětské kůži škodí
I mužům rostou prsa. Na začátku mohou potíž zmírnit léky
Bazaliom vypadá jako vřídek, při včasném odstranění se pacienti uzdraví
680 korun ročně. Tolik průměrně utratíme za bio potraviny
Přibývá čtyřicátníků se žloutenkou A, nemoc se šíří dotekem. Očkování na pojišťovnu hned tak nebude
Další variantou je knäckebrot. Tenký křupavý chléb pochází ze Švédska, kde se toto trvanlivé pečivo vyrábělo už v 6. století.
Více v článku
on Wikipedia.org / Nordic Museum, Nils Keyland
, podle licence:
Public domain