největší server o zdraví
Fotogalerie: Plody oskeruše můžete jíst čerstvé. Pověstná je ale pálenka
Předchozí
/
Další
Fotogalerie: Plody oskeruše můžete jíst čerstvé. Pověstná je ale pálenka
Předchozí
/
Následující
ZAVŘÍT REKLAMU
FOTOGALERIE BUDE POKRAČOVAT ZA
5 s
Předchozí
Následující
Další
Předchozí
Sdílet galerii
Zobrazit článek k této galerii
Další galerie
Nejlepší biopotravina roku 2025
Pamatujete na tyhle léky?
Lékárníci v obytném voze měřili glykémii
Tři osvědčené cviky na bolavá záda
Výroba Studentské pečeti
Pamatujete na tuhle kosmetiku?
Nejnovější články
Bazaliom vypadá jako vřídek, při včasném odstranění se pacienti uzdraví
680 korun ročně. Tolik průměrně utratíme za bio potraviny
Přibývá čtyřicátníků se žloutenkou A, nemoc se šíří dotekem. Očkování na pojišťovnu hned tak nebude
Zjizvené plíce se projeví únavou, změnami nehtů a kašlem. Včasná léčba umí fatální nemoc zastavit
Léky, které si možná pamatujete. Mnohé byly nebezpečné či vyvolávaly závislost
Glycerol v ledové tříšti je pro děti do 7 let nebezpečný. Hrozí nevolnost, bolest hlavy, vzácně i ztráta vědomí
Pověstná je hlavně pálenka, která se z oskeruší vyrábí a je poměrně vzácná. Stromů již není mnoho a ne každý rok se urodí tolik oskeruší, aby zbylo na pálenku oskorušovici.
Více v článku
Wikipedia.org / archenzo
, podle licence:
CC BY-SA 3.0