Všechny galerie Zpět

Fotogalerie: Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test: Žádný rozdíl ve složení  Více v článkuMPSR
  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Žádný rozdíl ve složení

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Žádný rozdíl ve složení

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Žádný rozdíl ve složení - mozzarella

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Žádný rozdíl ve složení

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Žádný rozdíl ve složení

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Žádný rozdíl ve složení

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Malé rozdíly v kvalitě, které ovlivňují kvalitu výrobku v menším rozsahu - roláda z třeného těsta

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Malé rozdíly v kvalitě, které ovlivňují kvalitu výrobku v menším rozsahu - Actimel

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Malé rozdíly v kvalitě, které ovlivňují kvalitu výrobku v menším rozsahu - ovocný sirup

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Malé rozdíly v kvalitě, které ovlivňují kvalitu výrobku v menším rozsahu - beraní rohy

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Malé rozdíly v kvalitě, které ovlivňují kvalitu výrobku v menším rozsahu - kukuřice

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Malé rozdíly v kvalitě, které ovlivňují kvalitu výrobku v menším rozsahu - pudink

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Malé rozdíly v kvalitě, které ovlivňují kvalitu výrobku v menším rozsahu - gouda (Billa)

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Malé rozdíly v kvalitě, které ovlivňují kvalitu výrobku v menším rozsahu - kešu ořechy (Lidl)

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Malé rozdíly v kvalitě, které ovlivňují kvalitu výrobku v menším rozsahu - mini tyčinky s banánovou náplní

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Malé rozdíly v kvalitě, které ovlivňují kvalitu výrobku v menším rozsahu - bramborový snack POM-BÄR

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Malé rozdíly v kvalitě, které ovlivňují kvalitu výrobku v menším rozsahu - mražený krém s rostlinným tukem (Lidl)

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Výrobky, u nichž byly zjištěny větší rozdíly, které značně ovlivňují výslednou kvalitu - šunka

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Výrobky, u nichž byly zjištěny větší rozdíly, které značně ovlivňují výslednou kvalitu - NESQUIK

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Výrobky, u nichž byly zjištěny větší rozdíly, které značně ovlivňují výslednou kvalitu - paprika sladká

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Výrobky, u nichž byly zjištěny větší rozdíly, které značně ovlivňují výslednou kvalitu - slanina (Lidl)

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Výrobky, u nichž byly zjištěny větší rozdíly, které značně ovlivňují výslednou kvalitu - slávky jedlé

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Výrobky, u nichž byly zjištěny větší rozdíly, které značně ovlivňují výslednou kvalitu - sušená rajčata

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Výrobky, u nichž byly zjištěny větší rozdíly, které značně ovlivňují výslednou kvalitu - ementál

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Výrobky, u nichž byly zjištěny větší rozdíly, které značně ovlivňují výslednou kvalitu - zeleninová směs mražená

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Výrobky, u nichž byly zjištěny větší rozdíly, které značně ovlivňují výslednou kvalitu - šunka

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Výrobky, u nichž byly zjištěny větší rozdíly, které značně ovlivňují výslednou kvalitu - sýr Brie

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Výrobky, u nichž byly zjištěny větší rozdíly, které značně ovlivňují výslednou kvalitu - pepř černý

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Výrobky, u nichž byly zjištěny větší rozdíly, které značně ovlivňují výslednou kvalitu - pizza

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Výrobky, u nichž byly zjištěny větší rozdíly, které značně ovlivňují výslednou kvalitu - limonáda

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Výrobky, u nichž byly zjištěny větší rozdíly, které značně ovlivňují výslednou kvalitu - rybí prsty

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Výrobky, u nichž byly zjištěny větší rozdíly, které značně ovlivňují výslednou kvalitu - brusinky

    Autor: MPSR

  • Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Dvojí kvalita potravin na Slovensku. Druhý test

    Výrobky, u nichž byly zjištěny větší rozdíly, které značně ovlivňují výslednou kvalitu - bonboniera

    Autor: MPSR