Všechny galerie Zpět

Fotogalerie: A tyhle rybí recepty znáte?

Kapří podkovy v parmazánovém těstíčku s cibulovou omáčkou: 4 kapří podkovy, 100 g strouhaného parmazánu, 1 hrnek polotučného mléka, 1 hrnek polohrubé mouky, 1 vejce, 5 cibulí, 200 ml smetany, 500 ml hovězího vývaru, olej, sůl. Postup: Parmazán si promícháme s mlékem, moukou, vejcem a solí. Utvoříme těstíčko, v němž obalíme kapří podkovy. Smažíme na oleji dozlatova. Cibuli necháme změknout na trošce oleje. Nesmí začít zlátnout. Přilijeme vývar a povaříme patnáct minut. Nakonec přidáme smetanu, chvilku provaříme a odstavíme z plamene. Cibulovou omáčku rozmixujeme tyčovým mixérem. Podáváme s kaprem.  Více v článku