Seriál Zapomenuté potraviny

Nesměly chybět ve spížích našich babiček či prababiček, pak upadly v nemilost a zapomnění.  Ochuzujeme se? Velice.

Oskeruše můžete jíst čerstvé. Pověstná je ale pálenka

Zapomenuté potraviny: Vodní ořechy na vymření

Žaludy v kuchyni? Pochoutka jako od Rumcajse

Zapomenuté potraviny: Co jsou dřínky?

Pučálka – staročeský fast-food

Jedlé kaštany ze starých herbářů překvapí

Tuřín – středověký bojovník proti hladu i bolavým zubům

Jáhly – ideální tip pro línou snídani

Zapomenuté potraviny: Kroupy k zamilování

Prababičky myslely dopředu: Jak si uchovat zeleninu na zimu

Co babičky vyráběly a my kupujeme v supermarketu

Ovesná kaše není jen pro slečinky, snídají ji i kulturisté

Netradiční plody: kdoule, mišpule a spol.

Zažeňte špeky černým kořenem. Máme exklusivní recept

Co jedly naše (pra)babičky a my máme za nové