Seriál U sporáku

Kolik času strávíme za život vařením? Jistě se to liší, ale ani v případech "specialistů na vejce natvrdo a čaj" to nebude úplně málo. Dejme tomu, že jsme aktivní kuchaři od dvaceti do šedesáti a provaříme průměrně půl hodiny denně. Pak by to byl skoro rok našeho života. To už by stálo za to, uvařit si dobře. Snad vám k tomu napomůže i náš seriál.

Připravte si s odborníky masopustní moučníky

Růžovou šunku "dělá" chemie

Jogurty v kelímku, ve skle, nebo domácí?

Správně upečený chleba by měl „zvonit“

Bramboráky, zeláky aneb skvělé smažené placky

Tipy pro dobrou chuť ořechů

Hraška, lze smažit zdravě?

Bramboračka jako rodinný poklad

Bez černý čili bezinky

Švestkování - a tenhle znáte?

Lečo – sprosté jídlo, nebo delikatesa?

Houbové recepty, které možná neznáte

Pesto, šupito presto

Rychlokvašky pro milovníky okurek

Domácí zmrzliny

Marmeláda? Jde to i bez vaření

Ideální čas pro nové brambory

Meruňky - budou, nebudou?

Špekáček není buřt. A někdy ani špekáček

Lehké dortíky s lehkostí

Třešňové třeštění

Parmezán – ušlechtilý kmet mezi sýry

Rizoto: jídlo složité i jednoduché

Chřest bez chyby

Guláš – roky jsem hledala ideální recept

Domácí müsli

Není nad pořádný smažený řízek

Dáme si do nosa – lososa!

„Zelené“ zeleninové saláty

Koblížku, koblížku, já tě sním!