Seriál Adventní kalendář 2017

Moc rádi pro vás již podruhé připravujeme adventní kalendář. Znamená to totiž, že se blíží Vánoce, v kuchyních zavoní vanilka a na trzích svařené víno a pečené kaštany.

Otevřete si každý den nové okénko s adventním článkem. O čem budou? To je přeci překvapení. Doufáme, že vám přinesou šikovné tipy pro předvánoční přípravu a navodí správnou vánoční náladu.

 



Dobrý svařák může být i z průměrného vína

Vánoční jídla ve světě: Právě na Štědrý den vznikl švédský stůl

Kapří hranolky a další tipy, jak připravit rybu jinak

Tyhle jedlé dárky k Vánocům ještě stihnete vyrobit

Vánoční cukroví ze zeleniny: Skvělé, vláčné a jemné

Domácí Vánoce: Co všechno se dá vyrobit doma

Jak chutná pravá Drážďanská štola? Máme pro vás recept

Vánoční ryba bez smažení

Cukroví? Kdepak. Ve světě servírují vánoční dorty i „sladké poleno“

Ochucené cukry je nejlepší vyrobit si doma

Kypřicí prášek nahradíte šlehanými vejci, alkoholem i mletými ořechy

Čím nahradit máslo při pečení cukroví

Moučka, nebo krupice? Cukry na vánoční pečení

Pečeme cukroví: Jak získat změklé máslo do deseti minut

Kůra z běžných citronů není na pečení vhodná

Vánoční pečení: Jaký je rozdíl mezi vanilkovým a vanilínovým cukrem

Proč každý perníček chutná jinak

Čokoládové mince se vyrábějí podobně jako ty kovové