ryba

Iceland nabízel šizené rybí prsty

Kam s uzeným lososem? Na jednohubky i do hráškové polévky

Chcete rybí polévku bez kostí? Jak na to

Jak vybrat čerstvého kapra

Zkuste rybu jinak. S celerovým pyré nebo chilli

Na čem smažit kapra? Na másle ne, na sádle ano

Jak snadno vykostit kapra a udělat z něj hranolky

5 důvodů, proč jet na výlov rybníka

Co s ulovenou rybou? Zabít, vykrvit, vykuchat a sníst

Rybí tatarák – připravte si ho z lososa nebo i z kapra

Tuňák obsahoval histamin. Tři sta kilogramů filet přijde nazmar

Falšovaný pangas: Kam zmizela půlka ryby?

Treska z Tesca je plná vody, i když na obale tvrdí opak

Ahold prodával falšovaného pangase. Bylo v něm 50 % vody

V mečounovi z Makra byla rtuť

Fish and chips: „nejlepší“ recept má kdekdo

Kapr má jediné místo bez kostí

Rybí polévka: Používejte maso z rybích hlav

Prvním povoleným GMO živočichem k jídlu je losos

Co všechno musí prodejce kaprů splňovat

Jak to chodí v rybích továrnách ve Vietnamu

Rybí maso brzdí dopady jedovatého kadmia

Experiment: Ve Vodňanech začíná chov dravých ryb

Mořský ďas: Nejošklivější ryba má delikátní maso

Platýs má mít jasně viditelné tečky

Letní ryby: Věk tuňáka zjistíme podle letokruhů

Ryby z farem: Lahůdka? Nebo další problém?

Pstruh, nebo kapr? Pokud jde o tuky, je to jasné

Kapr: dobové variace vánoční tradice

Recepty na lína tvrdí nesmysly