přídatné látky

Proč jsou „éčka“ strašák?

To je skandál: banán obsahuje 75 % vody a éčka

Éčka v chlebu jsou daní za trvanlivost

Barviva v potravinách míří pod lupu. Jíme jich moc?

Anatomie párku – jak poznat dobrý párek, když etikety lžou

Éčka v potravinách: kombinace nejsou testovány

Aspartam ve žvýkačkách vás položí. Když jich bude 415 naráz

Maso se slepuje směsí z krve a bakterií

Nejdražší sůl není z moře, je z Podravky

Užitečná publikace pro nákup kvalitních potravin je zdarma

Test majonéz: Základem je voda a stěží jeden pasterizovaný žloutek

Hermelínový salát z Globusu je urážkou spotřebitele

Cukroví jako od maminky, a přesto z obchodu

Dětské vitamíny obsahují umělá barviva a sladidla

Anticena: Vybírá se nej-ÉČKO-vější potravina. Zapojte se!

Kombinace „s cukrem a náhradním sladidlem“ je úplně nesmyslná

Aspartam je karcinogenní. Pravda, nebo lež?

Potraviny bez éček? Certifikát dostalo 70 výrobků

Éčka v nápojích: zbytečná, nebo dokonce nebezpečná

Máme se bát ozařovaných potravin?

Potvrzeno: S pečivem jíme i část vlasů a nehtů

Éčko do pečiva se vyrábí z lidských vlasů nebo štětin prasat

Pan „Chemie v jídle“: Jen dvanáct potravin se polepšilo

Příroda komplikuje výrobu potravin. Přírodně identické látky vyjdou levněji

Rozpečené versus čerstvé pečivo. Které je lepší?

Čím se barví potraviny?

Jsou ovocná piva cool?

Umělá sladidla život neosladí

Do správného ovocného nanuku patří kus prasete

Kdo má pravdu v případu biopotravin, Billa, nebo Blesk?