polotovary

Ne mleté, ale mělněné maso. Víme, proč se něco takového vůbec vyrábí

Žijeme „zdravě“. Jíme přece biopolotovary

Nejlepší polévky jsou ty domácí, uznávají manažeři Maggi

Problémy české gastronomie? Nezájem učňů a experimentátoři

Fenomén slev nás trápí, ale ubráníme se, říká šéf Vitany

Byl to podfuk na zákazníky, nebo ne? Knorr nelituje

Co babičky vyráběly a my kupujeme v supermarketu

Jak Češi zabili Vitanu

Polovina českých domácností vaří z polotovarů

Test bramborových knedlíků: domácí recept to natřel útočné zbrani

Test instantních polévek: místo brambor mouka, místo rajčat cukr

10 % mletého není maso. Náhražky navíc vyjdou dráž

Jan Katina: Balené mleté je většinou polotovar

Co se válí na pražském sídlišti? Parádní knedlíky

Dlouhý jídelní lístek – špatné znamení

Chytrá a ještě chytřejší vejce

Sůl je příčinou „imunitní pomatenosti“. Skrývá se hlavně ve fastfoodu

Uvařit instantní polévku jako na obrázku by nesvedl ani Babica

Fenomén českých polévek

Jídlo pro nejmenší děti - dobrý byznys

Kupujete výrobky se značkou obchodních řetězců?

Jídlo z pytlíku – nejhorší jsou levné směsi

Polotovary a konvenience, největší (ne)přítel člověka?

Zkusili jste se obejít bez polotovarů?