pečivo

Test: Kde koupíte skutečně celozrnné pečivo

Fuj, rohlík! Proč je pečivo strašákem a je to strach oprávněný?

Koláčkova pekárna vyrábí 100% žitný chleba, po kterém baží Češi i Němci

Obchody nabízejí více dopékaného pečiva

Průzkum tvrdí, že jíme více sladkého pečiva, pekaři s tím nesouhlasí

Proč je zdravější pečivo dražší

Strouhanka se nevyrábí ze starých rohlíků

Proč v Penamu nesypou koblihu moučkovým cukrem?

Když je v akci pivo a cukr, prodá se v obchodě o 15 000 rohlí­ků víc

Proč máme prasklý chléb nejraději?

Celozrnné pečivo není pro malé děti. Odkdy ho mohou jíst?

Pekař Mikula: Neumím vyrobit rohlík za šedesát pět halířů

Kam pro mazanec a za kolik?

Tmavé pečivo není vypečenější, ale louhované

Čech sní průměrně 759 kilo jídla za rok. Víme, co přesně

Ruční pečení pod širým nebem

Nedávejte do lednice rajčata, meloun ani citrony

Jak dosáhnout, aby chleba vydržel 14 dnů

Co s tvrdým pečivem? Rozsvítit

Staňte se pekařem. Není nad domácí housky

Dobrý chleba dělá jen dobrá mouka

Rohlík.cz přiveze nákup do hodiny a půl

Před dvaceti lety jsme jedli 2× více hovězího než dnes

Honza Šmikmátor napekl stovky chlebů. Naučí to i vás

Slováci objevili Ameriku: Dávkovač na rohlíky

Chcete odlišit chléb z žitného kvásku? Šance by tu byla

Vánoční cukroví podle dnešních receptů má hodně tuku. No a co?

Éčka v chlebu jsou daní za trvanlivost

Housky se prodávají víc než rohlíky. Rozdíl v nich je jediný

Jedlé etikety dělají i z chleba nosič reklamy