olej

Na čem smažit a co do salátu? I „zdravé“ oleje mají úskalí

I drahý olivový olej může být směska

Jak se vyrábí olivový olej, ten kvalitní

Olivové oleje Lozano Červenka vyrábí česko-španělská rodina

Jak využít netradiční oleje: Makový, dýňový či lněný

Olej po smažení nevylévejte do odpadu. Nadělá tam paseku

Kolik palmového oleje kupujeme?

Jak se vyhnout palmovému oleji?

Babiš má novou rafinerii. Jak dělá z řepky olej?

Co se říká o margarínu a co z toho je pravda

Levné tuky do vánočního cukroví nepatří

Rostlinné oleje: Proč jedna láhev nestačí

Na slunečnicovém oleji nesmažte

Před dvaceti lety jsme jedli 2× více hovězího než dnes

Margarín se přestal vyrábět metodou ztužování

Test tuků a olejů: Jak to vidí technolog

Test tuků a olejů: Jak to vidí nutriční poradce

Test tuků a olejů: Jak to vidí kuchař

5 vánočních potravin pod drobnohledem

K nejkvalitnějšímu olivovému oleji se musíte propít

Kokosový a palmový olej – velmi levné tuky, kterým je lépe se vyhnout

Šupinatá kůže je příznakem nedostatku tuku v jídle

Řepkový olej – všestranný kuchyňský pomocník

Řepka se nehodí jen do nádrže auta

Bodlákový olej je lisovaný za studena

Cizinec měl prodejnu potravin plnou myšinců. Funguje dál

Test majonéz: Základem je voda a stěží jeden pasterizovaný žloutek

Majonézy jsou šizené. I ta, co má národní značku Klasa

Náš olivový olej je v pořádku, reaguje Billa. Ale prověříme to

Tři extra panenské olivové oleje obsahují zakázané DDT, zjistil dTest