Hlavní navigace

kokosový olej

Test: I dobré nanuky kazí šizená poleva

Spotřebitelský časopis dTest se zaměřil na kvalitu zmrzlin s klasickými příchutěmi a poslal do laboratoře sedmnáct vanilkových a pět tvarohových nanuků. Zatímco tvarohové dopadly dobře, kvalita většiny vanilkových trpí hlavně tím, že obsahují velké množství kokosového oleje.

14. 7. 2015 11:37
Doba čtení: 4 minuty

Fotoseriál o domácí kosmetice – jak se „vaří“ balzám na rty

První díl fotoseriálu o domácí kosmetice i o poznání, co je opravdu „to nejlepší z přírody“. Tentokrát pro vás máme i recept na domácí a 100% přírodní balzám na rty a cukrový peeling na rty.

Doba čtení: 4 minuty

10 mýtů o tloustnutí: Tuky jsou nezdravé a tloustne se po nich

Tuky jsou nezbytnou součástí našeho jídelníčku. Pokud je budeme chtít ze stravy vyloučit, uškodíme si. Stejně jako když to s nimi budeme přehánět.

Doba čtení: 3 minuty

Do ledové čokolády se nikdy nekouše

Proč jí říkáme čokoláda, když to žádná čokoláda není? A proč se jí říká ledová, když neobsahuje led? Tajemství ledové čokolády odhalí její jediný výrobce v České republice.

Doba čtení: 4 minuty

Test tuků a olejů: Jak to vidí technolog

Desítka olejů, tři pohledy a pokaždé jiný žebříček. Tentokrát se dozvíte, jak si vedly tuky pod drobnohledem potravinářského technologa a jak moc se liší od hodnocení dietologa a kuchaře.

Doba čtení: 5 minut