emulgátory

Prodejci čepovaných nápojů neuvádějí rizikové látky

Bio má méně éček, nutriční hodnoty se lišit nemusí

Proč jsou „éčka“ strašák?

Potravinářské Potěmkinovy vesnice

To je skandál: banán obsahuje 75 % vody a éčka

Český zákazník uvěří skoro všemu

CEFF aplikace pomáhá nakupovat potraviny bez éček

Domácí nanuky s ovocem jsou bez éček, barviv a alergenů

Anatomie párku – jak poznat dobrý párek, když etikety lžou

Titanová běloba je všude. Od žvýkaček přes zubní pastu až po Primalex

Modifikovaný škrob nemá nic společného s genetickou modifikací

Barviva v potravinách šálí naše smysly

Éčka v potravinách: kombinace nejsou testovány

Aspartam ve žvýkačkách vás položí. Když jich bude 415 naráz

Maso se slepuje směsí z krve a bakterií

Konečně párky, které jsou dětské - nejen názvem

Test majonéz: Základem je voda a stěží jeden pasterizovaný žloutek

Hermelínový salát z Globusu je urážkou spotřebitele

Cukroví jako od maminky, a přesto z obchodu

Test: Z 10 dětských jogurtů vyloženě zklamal jediný

Hroznový cukr není bonbon

Anticena: Vybírá se nej-ÉČKO-vější potravina. Zapojte se!

Kombinace „s cukrem a náhradním sladidlem“ je úplně nesmyslná

Aspartam je karcinogenní. Pravda, nebo lež?

Potraviny bez éček? Certifikát dostalo 70 výrobků

Éčka v nápojích: zbytečná, nebo dokonce nebezpečná

Máme se bát ozařovaných potravin?

Kvalitní chléb v domácí pekárně neupečete

Potvrzeno: S pečivem jíme i část vlasů a nehtů

Éčko do pečiva se vyrábí z lidských vlasů nebo štětin prasat