bezpečnost potravin

Na tyhle pozor, nabízejí nelegální potraviny

Řetězce prodávaly nebezpečnou slaninu

Akrylamid v jídle: Čím propečenější, tím hůř

Potraviny s chlorem: Chceme hygienu – dostaneme chemii

Zákulisí restaurací: tyhle radši zavřít, než otráví zákazníky

Rebarbora je většinu roku škodlivá

Proč vadí právě český tuzemák? Je méně rizikový než dýchání

Evropské unii vadí aroma v tuzemáku. Zakáže nám rum?

Otrava z hub: Proč je nám po houbách nejčastěji špatně

Ztratí veterináři kontrolu nad antibiotiky v chovech?

Polské vepřové maso Delux obsahovalo modrou fólii

Na český trh se dostává svinstvo coby zdraví prospěšná potravina, říká odborník

Používáte alobal? Nebalte do něj svačinu, kyselé ani slané

Jak velký malér jsou mikroplasty ve vodě?

Zlaté věnečky – insekticid z vajec nepotvrzen

Zmatky kolem fipronilu: Chtějte jen vejce z českých chovů

Máte tato vejce z Lidlu? Nejezte je

Svobodný přístup k „vodovodě“ v restauraci?

Co když spolknu střep, magnet, vlas? Horší než exkrementy jsou baterie

Hygienici vůbec poprvé prověřovali bezpečnost čerstvých ovocných šťáv

Kaufland stahuje čokolády, důvodem je salmonela

Kauza fipronil: Veterináři nařizují kontrolu všech rizikových vajec

Evropa stahuje miliony vajec s pesticidy. U nás panuje klid

Krájený meloun by měl být prodán do dvou hodin

Bakterie se množí i při grilování

Jak to opravdu bylo se salmonelou na Apetit pikniku

I takhle se u nás zachází s masem

Lidl varuje před chlebem, může obsahovat kovové částice

Tisíce kusů čaje Babička Růženka jsou dle inspekce nevhodné ke konzumaci

Známá čínská restaurace skladovala stovky kilogramů pochybného masa