bezpečnost potravin

V centru Brna je bistro plné švábů. Inspektoři natočili jejich úprk

Navrch huj, vespod – to jste ještě neviděli

Módní „raw voda“ – předražená i nebezpečná

Klobásy patří do lednice. Takhle se prodávat nesmí

Bakterie v ledu – problém se týká poloviny vzorků

Ovocný příkrm obsahuje zbytky čistidla

dTest ověřil, jak přesně měří tester dusičnanů. Je to bída

Máme se bát fosfátů v potravinách? Kebabem to nekončí

Fritování: Vyměňují restaurace a stánky olej včas?

Nejhorší potraviny roku 2017

Veterináři zkontrolovali desítky chovů kvůli pesticidům

Na tyhle pozor, nabízejí nelegální potraviny

Řetězce prodávaly nebezpečnou slaninu

Akrylamid v jídle: Čím propečenější, tím hůř

Potraviny s chlorem: Chceme hygienu – dostaneme chemii

Zákulisí restaurací: tyhle radši zavřít, než otráví zákazníky

Rebarbora je většinu roku škodlivá

Proč vadí právě český tuzemák? Je méně rizikový než dýchání

Evropské unii vadí aroma v tuzemáku. Zakáže nám rum?

Otrava z hub: Proč je nám po houbách nejčastěji špatně

Ztratí veterináři kontrolu nad antibiotiky v chovech?

Polské vepřové maso Delux obsahovalo modrou fólii

Na český trh se dostává svinstvo coby zdraví prospěšná potravina, říká odborník

Používáte alobal? Nebalte do něj svačinu, kyselé ani slané

Jak velký malér jsou mikroplasty ve vodě?

Zlaté věnečky – insekticid z vajec nepotvrzen

Zmatky kolem fipronilu: Chtějte jen vejce z českých chovů

Máte tato vejce z Lidlu? Nejezte je

Svobodný přístup k „vodovodě“ v restauraci?

Co když spolknu střep, magnet, vlas? Horší než exkrementy jsou baterie