Hlavní navigace

Názor k článku Zlodějky placenty od Biootec - Jsem muž. Osobně o prospěšnosti sníst placentu nepochybuji....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 4. 2015 10:09

    Biootec (neregistrovaný)

    Jsem muž. Osobně o prospěšnosti sníst placentu nepochybuji. Zaujalo mne, ale to že po pozření je obrovský příval energie (jak uvádí článek).

    Kočka která porodila čtyři koťata, byla schopna sníst během pár hodin tři placenty, pak už nemohla a nežrala už celý den nic. Přesto byla po porodu tak utahaná, že usla a spala až do večera, zatímco se koťátka jala otestovat (spíše teprve spustit) produkci mléka. Žádný extra příval energie jsem nepozoroval.

    Tu placentu jsem kočce přistrčil vědomě a ona nezaváhala ani na chvíli a žrala je postupně mezi porody. Nikdy mne nenapadlo, že by látky v placentě obsažené neměla ta kočka dostat zpět, pokud to půjde. Tu čtvrtou placentu dožrala další den.

    Také nepochybuji o tomt, že zvířata placenty žerou aby snížili pozornost predátorů na svá zranitelná mláďata i na sebe samé oslabené porodem.
    Bůh (či příroda pro vás nevěřící) dělá věci moudře a účelně. A přestože má člověk výsostné postavení, jeho tělo má stejný základ a tedy i požadavky a nároky, jako těla jiných živých tvorů.
    Pokud tedy někdo jedná podle pudu, který se u něj projeví, není to pro ostatní důvod k dehonestaci; navíc jen proto, že tomuto pudu zrovna nepodléhají a proto chování dotyčné nechápou.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).