Názor k článku Žijeme „zdravě“. Jíme přece biopolotovary od Pavel - takový silný masový vývar by se měl správně...
-
Pavel (neregistrovaný) 185.24.236.---
takový silný masový vývar by se měl správně připravovat několik hodin, na což není téměř v žádné hospodě čas.
Když dělám vývar, tak večer náházím suroviny do hrnce, počkám až se začnou vařit, stáhnu sporák na minimum a jdu spát. Ráno je vývar hotový. To v restauraci nemůžou?Stejně tak různé masové šťávy vyžadují nějakou dobu přípravy, nehledě k tomu, že reálná potřeba v restauraci je obvykle vyšší, než se na místě vypeče z připravovaného masa.
Já když peču maso, tak většinou se šťáva ani všechna nespotřebuje. Jak to v těch hospodách dělají?
Dále u nás najdete
Internet Info Vitalia.cz (www.vitalia.cz)
Chytře na život. ISSN 1802-8012
Copyright © 2009 – 2019 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Vitalia.cz využívá zpravodajství ČTK