Hlavní navigace

Názor k článku Žijeme „zdravě“. Jíme přece biopolotovary od Pavel - takový silný masový vývar by se měl správně...

  • 2. 6. 2017 8:06

    Pavel (neregistrovaný) 185.24.236.---

    takový silný masový vývar by se měl správně připravovat několik hodin, na což není téměř v žádné hospodě čas.
    Když dělám vývar, tak večer náházím suroviny do hrnce, počkám až se začnou vařit, stáhnu sporák na minimum a jdu spát. Ráno je vývar hotový. To v restauraci nemůžou?

    Stejně tak různé masové šťávy vyžadují nějakou dobu přípravy, nehledě k tomu, že reálná potřeba v restauraci je obvykle vyšší, než se na místě vypeče z připravovaného masa.
    Já když peču maso, tak většinou se šťáva ani všechna nespotřebuje. Jak to v těch hospodách dělají?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).