Hlavní navigace

Zdravé tělo i mysl: vyhrajte mumio

5. 2. 2019

Sdílet

 Autor: Dr. Popov
SOUTĚŽ – Chcete zůstat v kondici, i když všichni okolo kýchají a vytahují kapesníky? Nebo jen potřebujete dobít baterky, ale už nevíte, kde energii načerpat? Seznamte se s mumiem, přírodním adaptogenem, a rovnou ho vyhrajte.

Soutěž již byla ukončena. Gratulujeme výhercům:

  • Jana Srchová, Stará Dobev
  • Naděžda Braunová, Olšany
  • Marek Peša, Voděrady

Mumio se od pradávna považovalo za tajemnou substanci, kterou znali jen vyvolení lidé. Pod tajemně znějícím názvem se přitom skrývá přírodní zdroj těch nejdůležitějších vitamínů a stopových prvků. Nejedná se o žádnou novinku. Jako lék ho doporučoval už Aristoteles a v orientu si ho cenili dokonce více než zlato.

Původ zůstává záhadou

Původ mumia je dodneška tak trochu zahalen rouškou tajemství. Podle jedné teorie vznikla tahle vysokohorská pryskyřice postupně z organických částí horské flóry a fauny, které se v minulosti promísily se skalními minerály.

„Zázrak z Asie“

Jisté je, že jde o hnědočernou hmotu s charakteristickou vůní. Nachází se v horských oblastech Asie, kde vytváří na stěnách a stropech jeskyní krápníky ve tvaru slz. Proto se mumiu říká „slzy skal“ nebo „zázrak z Asie“.

Kde přesně ale mumio hledat, vám nikdo neprozradí. Vědí to jen místní sběrači a ti si tuto informaci předávají z generace na generaci.

Posiluje tělo i mysl

Mumio patří mezi nejznámější adaptogeny. Tak se označují rostlinné látky, které pomáhají tělu lépe reagovat na stres a obnovit narušenou rovnováhu. Adaptogeny zvyšují fyzickou odolnost a fungují jako ochranný štít před akutním i chronickým stresem.

Mumio má mimořádně povzbuzující, regenerační a harmonizující účinky na tělo i mysl. Posiluje přirozenou obranyschopnost a podporuje správnou hladinu cukrů a tuků. Díky svému unikátnímu složení podporuje zdravé klouby a kosti.

Mumio se obvykle používá jeden měsíc, pak je dobré udělat přestávku.

Přírodní multiminerál

Mumio je přírodní komplex, který obsahuje deset zásadních minerálů (např. vápník, draslík, hořčík), šestadvacet stopových prvků (rubidium, cesium, barium ad.) a důležité aminokyseliny. Všechny jsou ve velmi dobře vstřebatelné formě.

Mumio Dr. Popova

  • pochází z oblasti Altaje, kde se nachází nejkvalitnější mumio,
  • obsahuje 2× více huminových kyselin, než je požadovaná norma,
  • má potřebné atestace zaručující jeho kvalitu,
  • zpracování mumia je velmi šetrné, takže se zachovává co nejvíce účinných látek.

Soutěž

Tři z vás můžou vyhrát velké a malé balení Mumia Dr. Popova, Mumio hydratační denní krém a Mumio výživný noční krém v celkové hodnotě 670 Kč. Stačí správně odpovědět na jednoduchou otázku: Jak se mumiu přezdívá mezi sportovci? Nápovědu hledejte na www.drpopov.cz.

Pro vyplnění odpovědí na soutěžní otázky přejděte na formulář:

Zdravé tělo i mysl: vyhrajte Mumio Dr. Popova


Autor: Dr. Popov

Odpovídat můžete do 12. února 2019 (17 hodin). Soutěže se mohou zúčastnit pouze soutěžící z ČR.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).