Hlavní navigace

Názor k článku Zdeněk Pohlreich: Co by pomohlo? Kdyby půlka hospod zkrachovala od Lloyd - Emigrant co dělal šmudlu v lepší restauraci... s udřenejma...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 4. 2013 16:30

    Lloyd (neregistrovaný)

    Emigrant co dělal šmudlu v lepší restauraci...
    s udřenejma rukama se vrátil zpět....
    Jeho štěstí bylo, že měl kamarády s kontakty....
    zahalen rouškou tajuplnosti ... naskočil do TV kde měl praktikovat
    co dělal Gordon Ramsey v pořadu britský TV. Sprostě nadávat, dělat chytrýho a všeználka. Nakonec se v UK a USA, kde ten pořad taky běžel profláklo, že ty věci aby byly zajímavé byly zinscenované. Sám velký Ramsey přišel na buben se svými restauracemi, které postupně pozavíral....to­tální tragéd.
    Jeho místo převzal Jamie Oliver. Změnil se scénář pro veřejnost. Vaří, ukazuje recepty, ukazuje jak zpracovávat čerstvé věci, propaguje zdravé recepty, zasazuje se o zdravé stravování dětí ve škole,
    jeho restaurace berou na práci lidi postižené, přichodivší z vězení či lidi kteří chtějí se něco naučit.

    Polreich je jedna velká bublina...
    ..všeználek z Austrálie a po vzoru herečky Kořínkové která se vrátila taky smutně a vydělala na převzatých receptech v české kotlině 30 mio. Ještě pořádně nic neukázal. Jeho osvěta je nulová. V CR jsme v bodě jedna...

    Ach jo, kdy lidé začnou normálně uvažovat a podívají se skutečně co jim vlastně pan Polreicht nabízí..
    ...snad jenom jeho jídla ve svojí restauraci za 300 kč.
    Kdyby byl taková liga, tak má minimálně michealinskou hvězdu....

    a poznání že je lepší vařit z čerstvých potravin není vůbec žádný objev. Problém je jinde....

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).