Hlavní navigace

Názor k článku Zdeněk Pohlreich: Co by pomohlo? Kdyby půlka hospod zkrachovala od P2010 - Ja jsem si tu regulaci poctu vysvetlil tak,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 4. 2013 14:46

    P2010 (neregistrovaný)

    Ja jsem si tu regulaci poctu vysvetlil tak, ze maji zmizet prave ty soucasne levne na ktere "nemam pravo" a zustat jen ty drahe (dle meho nazoru vetsinou co do kvality stejne, jen vice predrazene). Souvislost muze byt takova, ze za "pravo otervrit restauraci" se bude platit nejaka licence, na kterou ty levne nebudou mit a museli by se tak stat unifikovane drahe.

    Coz by podporova veta z rozhovoru: "Není přeci možné, aby na trh mohl vstoupit kdokoli kdekoli."

    Na druhe strane v poradu "Ano Sefe" kolikrat hodnotil kladne ty levne a jednoduse pripravene hotovky. Tim vice (mi) cely ten clanek nedava smysl a zrejme bylo neco vytrzeno z kontextu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).