Hlavní navigace

Názor k článku Přistane tu ebola? Zboží i epidemie cestují rychleji od Taky skoro doktor - Desítky tisíc by měly být alespoň 2 ve...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 8. 2014 9:05

    Taky skoro doktor (neregistrovaný)

    Desítky tisíc by měly být alespoň 2 ve skutečnosti je to něco málo přes jednu. Ale chápu, že to pro vaši argumentaci zní lépe.

    Neznalost oboru se vyznačuje už jenom tím, že si myslíte, že existuje neúčinná vakcína. Zklamu vás. Všechny jsou účinné i když ne na 100%.
    Ale chápu, že to pro vaši argumentaci zní lépe.

    Neznám mnoho výrobků, které by se kontrolovaly a zkoušely tak dokonale a dlouho. Vy to považujete jen za podvod a cinknuté studie.
    Ale chápu, že to pro vaši argumentaci zní lépe.

    Voláte po nezávislých studiích. Takové prý neexistují. Netuším jak si představujete tu nezávislost. Každý člověk v každém oboru je nějakým způsobem na něčem nebo na někom závislý. Ten argument je scestný. Nehledě na to, že málo kdo má tolik vlastních finančních prostředků aby to mohl realizovat. V okamžiku, kdy na to dostane od někoho (a je v podstatě jedno od koho) finance , přestává být nezávislý.
    Ale chápu, že to pro vaši argumentaci zní lépe.

    Říci jedním dechem, že očkování by mohlo být stejně účinné jako placebo a že epidemie vznikají i u proočkovaných, je hodně zjednodušené na úroveň 4. cenové skupiny. ( ne všechny vakcíny mají doživotní působení, ne každému vznikne po očkování imunita )
    Vzápětí dodáte pro pocit objektivity, že proti očkování nic nemáte.
    Buď nemáte dostatek znalostí nebo taková zjednodušená tvrzení používáte záměrně.
    Ale chápu, že to pro vaši argumentaci zní lépe.
    VB

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).