Hlavní navigace

Názor k článku Zaveďte do své kuchyně špaldu, jáhly a pohanku od Šárí - Jáhly je třeba před vařením 2x-3x spařit, tak...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 11. 2015 9:17

    Šárí (neregistrovaný)

    Jáhly je třeba před vařením 2x-3x spařit, tak se té pachuti zbaví. To platí odjakživa.

    Před pár lety se prodávaly čínské "bio" jáhly, jejichž bio bylo sice pochybné jako téměř všechny potraviny z Číny, ale byly chutné a spařovat je nebylo třeba. To už dnes bohužel neplatí, i biojáhly ztratily na kvalitě. Proto jáhly už skoro nekupuju, což je škoda.

    Stejně jako jsem přestala kupovat jáhlovou kaši Knuspi. Bývala dobrá, ale teď firma nejspíš šetří a poslední plechovka byla ze žluklých jahel.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).