Hlavní navigace

Vinobraní na Kulaťáku

20. 9. 2012

Sdílet

Slunce začíná po své letní jízdě slábnout, ale velká část jeho energie je uschována ve vinných hroznech, ze kterých začínají naši vinaři připravovat lahodné moky a slunko stáčet do lahví. Přijďte ochutnat plody jejich práce na Kulaťák, kde se v sobotu 22. září koná první Vinobraní na Kulaťáku. Budete mít možnost koštnout burčák několika odrůd i barev, víno z různých oblastí a to vše zajíst klobáskami, okurkami a pochutinami, které k vínu tak nějak patří. K tomu všemu vám zahraje cimbálovka Duo…

Slunce začíná po své letní jízdě slábnout, ale velká část jeho energie je uschována ve vinných hroznech, ze kterých začínají naši vinaři připravovat lahodné moky a slunko stáčet do lahví.

Přijďte ochutnat plody jejich práce na Kulaťák, kde se v sobotu 22. září koná první Vinobraní na Kulaťáku. Budete mít možnost koštnout burčák několika odrůd i barev, víno z různých oblastí a to vše zajíst klobáskami, okurkami a pochutinami, které k vínu tak nějak patří. K tomu všemu vám zahraje cimbálovka Duo cimbalo.

O trhu: Farmářské trhy na Kulaťáku

Nejde samozřejmě jenom o košt, ale především si vše můžete odnést domu a to klidně i v množství větším než malém.

Svá díla vám na vinobraní představí:

  • Moravská vína – Velkopavlovická oblast
  • Rodinná vinařství z Moravy
  • Vinařství Krist – Burčák
  • Vinařství Binder
  • Vinařství Petr Skoupil / Velké Bílovice

Připravili jsme pro vás:

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).