Hlavní navigace

Názor k článku Velmi časté nežádoucí reakce na očkování od Plavec mezi kapkami - Dobrý den paní Hofhanzlová, pokud sem zavítáte. Ten váš...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 11. 2014 11:19

    Plavec mezi kapkami (neregistrovaný)

    Dobrý den paní Hofhanzlová, pokud sem zavítáte.

    Ten váš projekt mi evokoval, že by nebylo špatné zřídit na webu ještě jednu stránku, kam by lidé sami posílali své zkušenosti (bez toho aniž byste dítě viděla). On v tom je beztak trochu chaos, u některých těch dětí se zdá že jste viděla u jiných ne.

    Co bych ale uvítal a myslím i většina jiných lidí (kteří přímo nežijí s miminem a neznají z nejrůznějších důvodů současný očkovací kalendář, který se beztak postupně mění), je kdyby vždy bylo uvedeno v jakém věku dítěte k očkování došlo.

    Pak mi ještě jako naprostému podivínovi prosím vysvětlete, jak může lékaři připadat normální, že dítě začalo mít problém s kojením a doporučí jakousi náhradu? Já jakožto podivín vůbec nechápu jak může matka riskovat přirozený vývoj dítěte ať již tak drastickým a nepřirozeným zásahem do imunity (když už něco tak škrábnutí infikovaným nožem by bylo mnohem šetrnější) tak celkovým ohrožováním dítěte v období kojeneckém. Jak tohle může otec dopustit a nemít rodinu pod kontrolou mi také uniká.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).