Hlavní navigace

Názor k článku Vegetariáni se ve školních jídelnách nenajedí od JKL - "Veganismus - žádné maso, žádné mléčné výrobky ani...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 10. 2012 20:51

    JKL (neregistrovaný)

    "Veganismus - žádné maso, žádné mléčné výrobky ani vejce. Dokonce ani med. Správní vegani nepoužívají výrobky z kůže, vlny, peří ani hedvábí."

    Myslím, že vegani jsou diskriminováni i ve výtvarné výchově!! Děti musí dělat panáčky z vlny, přitom chudinky ovečky tak trpí při stříhání...

    Jak správně píšete, vegetariánství, stejně jako veganství NENI dieta a je to problém čistě psychologický a zrovna tak by se měl řešit!

    Takže chov zvířátek a jejich pojídání Vám strašně vadí, že?!

    Ale klidně si píšete články na počítačích, používáte oblečení, auta, MHD, izolace, sirky a já nevím co všechno, kde při jejich výrobě nebo jejich částí UMÍRAJÍ LIDÉ.
    Například fosfor se získává tak, že se naženou dělníci do ložiska, tak dýchají výpary, donesou nůši fosforu a dostanou za to v přepočtu 100 Kč!

    Budete taky požadovat, aby škola nepoužívala sirky?

    Víte, madam, abyste mohla mít prdelku pěkně v pohodlí, tak prostě spousta lidí na spoustě míst světa se musí mít daleko hůře. Jinak byste si musela odpustit všechny vymoženosti jako motoristickou dopravu, mobily, počítače a musela žít jako v roce 1500 a spoustu té práce by musely udělat přímo VAŠE PACENKY!

    Jsou lidé, kteří si tohle uvědomují a prostě to přijímají jako fakt a pak jsou různí "pozéři", kteří si hrají na to, že když si na oběd nedají řízek nebo si koupí propisku ve fair-trade shopu, tak tím zachraňují svět :-D.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).