Hlavní navigace

Názor k článku Vakcíny proti lidským papilomavirům (HPV): V čem je problém? od anonym - Považuji za nezbytně nutné, prozradit občanům (ponejvíce tedy...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 11. 2016 22:32

    bez přezdívky

    Považuji za nezbytně nutné, prozradit občanům (ponejvíce tedy rodičům malých dětí), že vakcíny mají i nežádoucí účinky (dále jen NÚ). Mnoho rodičů o NÚ neslyšelo/nečetlo vůbec, případně byli poučeni, že se jako NÚ dostaví krátkodobě zvýšená teplota a bolestivost v místě vpichu.

    Děkuji tímto inteligentním, empatickým a vzdělaným lékařům i nelékařům za tuto osvětu, za odhalení, že NÚ můžou mít i jinou podobu - mnohdy mnohem závažnější, než jsou rizika onemocnění danou nemocí bez očkování. Zároveň jim přeji pevné nervy při komunikaci s voly a trolly.

    Budu nadále doufat, že dnešní populace rodičů nezanevře na intuici a jakousi předběžnou opatrnost, které - obě společně - staví před jehlu s vakcínou štít/bariéru vykřičníků a otazníků zároveň.

    Věřím, že kdyby si rodiče jakkoliv postvakcinačně postižených dětí, přečetli (ještě před vakcinací samotnou) PL a články určené laické veřejnosti s výčtem NÚ a s porovnáním kladů a záporů prodělání "očkovatelného onemocnění", byli by lépe připraveni NÚ nejenom hlásit, ale i čelit.

    Prosím tedy tímto "Kapacity", aby se tady - v těchto zaplevelených a zatrollovaných diskuzích - nezdržovaly vyhledáváním krmení pro trolla/trolly. Chrlte raději více kratších a lehčích článků a to kdekoliv, klidně i v bulváru (tuším, že tam by mohla být právě ta cílová skupina).

    Pokud lidi ještě neztratili zdravý rozum, tak po zhlédnutí videa, které umístil na vedlejší dizkuzi uživatel s Nickem Ivan,
    https://www.youtube.com/watch?v=cjhTTiYePKw , musí vzít rozum do hrsti každý rodič dospívající dívky! ... a přemýšlet, vzít odpovědnost za zdraví svých dcer do vlastních rukou a uvědomit si, že ty holky z videa - tedy ty živoucí mrtvoly - existují ... Existují a přežívají bez ohledu na to, která studie jejich existenci nepotvrdila či nevyvrátlila ... potažmo, který troll jejich existenci vyvrátil či zpochybnil ...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).