Hlavní navigace

Názor k článku V jídelně školákům nechutná: Vina rodičů, nebo kuchařek bez invence? od neřeknu - Jste především v čechách, tady se bohužel nikdy...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 12. 2019 12:07

    neřeknu

    Jste především v čechách, tady se bohužel nikdy nedočkáte žádné pochvaly a nikomu se nezavděčíte... ;-( Ono je to těžké, když vidím jak dnešní har*nti prostě nechtějí normální jídlo, ale mcdonallda a jiné s prominutím prasárny, ideálně pak ještě zajít litrem sladné coly. A rodiče jim to dovolí. Pak není divu, že nechtějí jíst vaše jídlo, ikdyž vaříte dobře, podle toho co píšete.

    Vzpomínám si na na své dětství, kdy jsme ve školní jídelně měli dohled a prostě jsme nemohli nedojíst. Dokonce si pamatuji i scény jiných, dy už dítě brečelo, ale stejně muselo dojít. Padlo i plno facek. Pak se dítě naučilo jít v podsatě vše, nenechávat zbytky a neplýtvat.

    Pamatuji na "mlékovou polévku", kterou jsem nikdy neměl rád, ale nikdo se mě na to prostě neptal. Dostal jsem jí a musel jsem ji snít, jinak jsem nemohl odejít z jídelny. Podle mě jsou dnešní děti neuvěřitelně rozmazlené, podobný dohled bych zavedl i dnes, aby už od dětství vychovávaly i tak, že nenechají zbytky. Přijde mi i zbytečné vařit 5 i více jídel. Za nás to nebylo, byly max. 3 bez jakýchkoliv diet apod, a také jsem živý.

    4. 12. 2019, 12:07 editováno autorem komentáře

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).