Hlavní navigace

Názor k článku Pomohla by vám tradiční čínská medicína? od nigga - Zdravim.... v posledni odstavec.... ze smele muze konkurovat...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 7. 2013 16:21

    nigga (neregistrovaný)

    Zdravim.... v posledni odstavec.... ze smele muze konkurovat zapadni medicine... to doufam myslite jako hloupy vtip, ze ano? muzete rict v cem :-) ?

    Zapadni mecicina je dobra jen na urazy, ale na leceni nejakych nemoci.. o ktery nema ani paru jak vznikaji.. tak to pak v praxi vypada tak, ze lekari nejsou schopni z 40-50 procent urcit co pacientovi je.. urcit diagnozu.
    Coz je taky praxi overene.. viz umrtnost starych, kdy se pak zjisti az po smrti. jen se to moc nevi tyto cisla.
    Zapadni lekari jsou sice studovani, ovladaji anatomii moc dobre a dokazou to popsat latinsky... a za to maji ve spolecnosti peknou nalepku lidi s dobrou pameti. Ale ani za prd si nedokazou poskladat 1+1 a prijit na to, co pacientovi. Vyjimkou jsou ti, co kombinuji normalni pristup s TCM a dalsimi lecbami. Bohuzel pokud nevykazuji body pro zdravotni pojistovnu, jsou pro nemocnice nebo system bezcenni.. a musi jit makat trosku jinym zpusobem... coz uz ti dobri stejne delaj.
    A to vubec nemluvim o tom, ze lekari jsou obchodni agenti farmaceutickych firem :-)

    Toz tak.... clanek dobry az na ten konec. Zapadni medicina nesaha TCM ani po kotniky.. je to jen cisty jebnuty bussiness a s tim jde v ruku rue i chovani doktoru k pacientum.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).