Hlavní navigace

Názor k článku To aseptická linka vyrobí trvanlivé mléko, ne chemie od Jiří - jenže před pytlíky se (až do 70. let)...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 7. 2013 8:01

    Jiří (neregistrovaný)

    jenže před pytlíky se (až do 70. let) prodávalo mléko ve skleněných lahvích a ještě předtím (až do 50.-60. let) se chodilo pro mléko s bandaskou do mlékárny. Tehdy obchodníci nebyli líní vozit čerstvé mléko denně a to pak chutnalo mnohem lépe než dnešní několik měsíců staré trvanlivé mléko. Víme přesně, co ve stárnoucím mléce probíhá? A víme přesně, zda nejsou ve hře i jiné faktory než chemické složení? (Viz vitaminy - ukazuje se, že ty přírodní jsou účinnější než ty syntetické se stejným chemickým vzorcem.)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).