Hlavní navigace

Tesco otevřelo věrnostní Online Club. Za registraci nabízí slevu 540 korun

Sdílet

 Autor: Vitalia.cz/ Karel Choc
Tesco po zkušebním období naplno spouští Online Club, věrnostní program pro zákazníky. Pokud se zaregistrujete, nemine vás odměna ve formě slevových kuponů na nákup.

Tesco vloni spustilo projekt Clubcard ceny, které v rámci věrnostního programu registrovaným zákazníkům nabízí potraviny za takzvané Clubcard ceny. V minulém týdnu zlevnilo tisíc výrobků napříč sortimentem, a to o 15 procent. A s vlnou, která by měla lidem šetřit peníze, pokračuje.

Tento týden řetězec oznámil spuštění ostrého provozu svého Online Clubu. „Neustále se snažíme vylepšovat naše služby a věříme, že zákazníci uvítají nové atraktivní benefity Tesco Online Clubu, mezi které patří doručení zdarma a až 540 Kč zpět,“ říká Patrik Dojčinovič, provozní ředitel Tesco pro ČR.

Výhody členství v Clubu

  • Každý zákazník po registraci získá tři kupony, každý v hodnotě 180 Kč, které může využít až do konce srpna.
  • Doručení nákupů pro Tesco zajišťuje společnost DoDo, zákazníci mají možnost doručení nákupů bez nákupních tašek.
  • V rámci členství získají zákazníci neomezené vyzvednutí nebo doručení online nákupu i ve stejný den zdarma, dvojnásobek Clubcard bodů po dobu prvních 3 měsíců od registrace a možnost rezervovat si doručovací slot až 4 týdny předem.
  • Zákazníci v rámci Tesco Online Clubu také mohou využít zdarma službu doručení nákupu domů, ale také službu Klikni+Vyzvedni, kdy si zákazník objedná zboží online, ale sám si ho vyzvedne na vybrané prodejně.
  • Objednávky pod 700 Kč budou stále podléhat minimálnímu poplatku za menší nákup ve výši 80 Kč bez ohledu na členství.

Speciální akce platí pro nové členy Tesco Online Clubu, a to do 17. června

Ale zadarmo to není

Chcete-li využívat výhod Online Clubu a dostat mimo jiné to nejatraktivnější, a sice dopravu zdarma a poukázky za 540 Kč, je třeba počítat s tím, že s přihláškou do Online Clubu je třeba zaplatit členský poplatek. Ten činí na tři měsíce 499 Kč a na půl roku 899 Kč. Protože doprava u online nákupů se pohybuje od 59–120 Kč za nákup, zákazníkům nakupujícím na itesco.cz pravidelně každý týden se takové členství nakonec vyplatí.

Bude-li chtít zákazník zůstat členem Tesco Online Clubu i po uplynutí předplacené doby, musí si členství znovu aktivovat.

Nakupujete potraviny a drogerii online?

Členský poplatek jako novinka

I ostatní řetězce nabízejí věrnostní programy, ale členský poplatek nezavedl zatím nikdo. Pokud se stanete členem klubu BILLA Bonus club, získáte výhodnější ceny, exkluzivní nabídky, slevové kupony a jiné výhody v prodejnách Billa. Když si například stáhnete aplikaci Můj Albert, získáte zde kredity jako další formu slev za věrnost při nakupování zdravých produktů. Nově pak v aplikaci dostanete na míru vybrané akční položky z letáku formou kuponů, za které se vám přičtou extra kredity, které lze využít jako další slevu na nákup.

Globus v rámci aplikace Můj Globus láká na slevové kupony. Slevy získáte podobně jako s Kaufland Card v Kauflandu, Lidl Plus v Lidlu či v Penny v appce Penny.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).