Hlavní navigace

Názor k článku Taky děláte bramborovou kaši špatně? od anonym - Každá rodina má svůj recept, který se dědí...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 6. 2017 14:01

    bez přezdívky

    Každá rodina má svůj recept, který se dědí a nemění. Podstatné je, že chutná těm, kterým je jídlo určeno. Dokáže mne fakt vytočit, když vidím dnešní mistry vaření,, kteří si bez olivového oleje nedokáží uvařit ani čaj. U nás bylo vždy sádlo, později olej - slunečnicový či řepkový. Celá rodina žijeme, umírá se na stáří, a zavádět do našich podmínek středomořskou stravu mi připadá zcela mimo. A komentovat "experty", které vidím, když mám čas v televizi, ..... Kdyby jedli opečené brambory, jaké mi dělala moje babička, a které v současné době dělám svým dcérkám, tak by jenom mlaskal.
    A když vidím v televizi ty "špičkové" kuchaře, chápu, že za to nic na talíři musím platit takovou cenu, která však neodpovídá kuchařskému umění, ale nákladům na umytí použitého kuchyňského náčiní. Vaření zdar!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).