Hlavní navigace

Názor k článku Studie potvrdila dřívější obavy: Nežádoucí účinky chřipkové vakcíny od Autor - Vy jste už chyběl :-) V němčem máte samozřejmě...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 5. 2014 13:28

    Autor (neregistrovaný)

    Vy jste už chyběl :-)

    V němčem máte samozřejmě pravdu, nejedná se o běžnou vakcínu proti chřipce. Domnívám se, že to z článku je naprosto zřetelně patrné.

    S deklarací "všeobecně víme, známe" nejlépe od roku 2009 jste na přespříliš optimistické vlně. Podívejte se do schváleného SPC vakcíny Pandemrix, jestli tam něco o tak zavážných rizicích a nežádoucích účincích jako jsou narklepsie a kataplexie naleznete?

    Není tam o nich vůbec NIC. (Respektive jsou tam dosud navržena jen vhodná poregistrační opatření.) Klinické studie nic takového neodhalily. Oficiálně Pandemrix tyto nežádoucí účinky dnes nemá. (A přitom i vy to víte již od roku 2009! Jestli jsem Vás dobře pochopil.)

    Mj. a přečtete si toho Khana. S tím nanohliníkem to opravdu začína nevonět (a proto vivat squalen!) To sci-fi bylo dvě desítky let především tvrzení vašich neomylných autorit o tom, že se hliník někde z lidského organismu vypotí. To byla hezká DOMNĚNKA o které již víme, že se nestane realitou. Ty DOMNĚNKY o škodlivosti vakcín se naopak realitou stále častěji stávají nebo ještě mohou stát. Čtěte a sledujte méne závislé zdroje.

    Mějte se.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).