Hlavní navigace

Názor k článku Sperma by si měli nechat zmrazit hlavně ajťáci a úředníci od Trident - Clovece jednozavitisticky. Rostlina modifikovana nepotrebuje prezit vetsi mnozstvi chemie...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 4. 2013 21:16

    Trident (neregistrovaný)

    Clovece jednozavitisticky.
    Rostlina modifikovana nepotrebuje prezit vetsi mnozstvi chemie nebot chemii nebude potrebovat vubec. Uz ted je bezne ovoce tak nastrikane chemii ze se z toho i nealegik osype.

    Rostlina by ale nemela uplne odpudit breberky, protoze pak
    ptaci nebudou mit co jist;) Navic urcite pochcipani slabych rostlin je zadouci pro vyzivu pudy + lehka defragmentace od zkazenych jedincu nebot k mutacim dochazi neustale.
    Je to trochu slozite vybalancovat eko rovnovahu a rozhodne nestaci byt jednozavitnik.

    U GMO se zasahuje presne cilene. Navic i kdyz se neco zkazi tak se vi kde nastala chyba a dana modifikace se vrati zpatky. Ber to jako programovani a CVS system.
    Navic GMO je dost zavadejici pojem. Kazda potravina je geneticky modifikovana. A to jak umyslne(at uz modifikaci genu nebo slechtenim) ci prirozenou mutaci.

    U slechteni a krizeni se dlouhodobe neco meni a neco rozbiji. Urcitymi neprirozenymi zasahy(napr. ozarovanim) ochazi k nahodnym mutacim, ale presne se nevi kde. Kytka je mozna vetsi, ale v zapeti se prijde na to ze rostlina vytvari toxin a pozabiji par alergiku(kteri o tom predtim nevedeli). Nebo dana odruda bude jeste vice citliva na breberky(pro prazaky skudce) takze se na ni vyplytva hromada chemie,energi­e,smardlavych(CO2) traktoru a tim padem si znecistis organismus a v prirode spodni vody.

    Z pohledu genetiky je uplne jedno jestli slechtis nebo modifikujes jednotlive geny. Jde jen o propagandu ekoteroristu. Uvedomeli ekologove GMO s vyhradami vitaji.
    V prvnim pripade generujes nahodne kod partou zkourenych teenageru a v druhem postupujes systematicky dle schematu.

    Pokud bys chtel ciste nemodifikovane plodiny tak by ses musel vratit zpetne v case k nasim predkum. A v te dobe by obili nebylo velke ani jako jitrocel.

    Mrkni z ceho vznikla kukurice:
    http://www.rozhlas.cz/leonardo/priroda/_zprava/957138

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).