Hlavní navigace

Názor k článku Špekáčky před 50 lety: méně tuku, více masa od xf - Ano, to chápu. Kůže je na bůčku jen...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 5. 2014 12:20

    xf (neregistrovaný)

    Ano, to chápu. Kůže je na bůčku jen malé množství, a nebylo to tak, že by to byly kusy s kúží. Protože pro kůži bylo jiné lepší využití. Jen odřezky.
    A ten tuk není problém. Vždyť se tomu říká špekáček. Ono je lhostejné, jestli to bude maso a sádlo, nebo prorostlý bůček.
    Problém je, mám-li použít heslo jednoho řezníka "naše uzeniny vám na ohni neshoří", tedy že se sz toho nestane podivná scvrklá hmota, podobná spálenému plastu. Opravdu, v tuku to není, je to špekáček, ne svíčková.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).