Hlavní navigace

Názor k článku Špekáček není buřt. A někdy ani špekáček od Bubla - Jen malý dodatek z vlastní zkušenosti. Jako študák před...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 5. 2012 18:52

    Bubla (neregistrovaný)

    Jen malý dodatek z vlastní zkušenosti.
    Jako študák před 40 lety jsem si dost často dělal tzv. hemenex z točeňáku a vajíček. To se nakrájely plátky točeňáku (či tlustého párku) do panve, zakrylo se plně dno, lehce opeklo z obou stran a zalilo rozvedlanými vajíčky.
    Tehdy lahůdka. Dnes když nakrájím točeňák do pánve tak při opékání vylézá z pánve. Jednoduchý důkaz toho, že dříve ty uzeniny obsahovaly to co měly (především maso) a dnes vše jiné než maso.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).