Hlavní navigace

Názor k článku Špekáček není buřt. A někdy ani špekáček od Valdert - Ono se to radí teoreticky. Kupoval jsem kvalitní...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 1. 2012 18:50

    Valdert (neregistrovaný)

    Ono se to radí teoreticky. Kupoval jsem kvalitní blok sýra např. Byl zalit ve vosku a k vínu byl fajn. Je pravda , že jsem jej nekupoval každý den.Když stál blok kolem 66Kč. Stejně zmizel z trhu. Jako jiné kvalitní potraviny. Jiné se u nás přestaly vyrábět úplně a výrobce je vyrábí v cizině a dovážíme je. Rada pěkná ovšem pouze teoretická. Zase se ale na druhou stranu rozšířil sortiment o orientální a asijské suroviny. Jenže tuto kuchyni nevařím pořád.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).