Hlavní navigace

Soutěž: Fígle šéfkuchařů v knížce Zdravé těhotenství

25. 7. 2012

Sdílet

 Autor: www.zdravetehotenstvi.cz
Knížka nejen pro budoucí rodiče. Na přípravě se podíleli lékaři a fyzioterapeuti, ale také nutriční specialistky a šéfkuchaři. Chcete vyhrát? Napište nám, které jídlo vás zaujalo!

Soutěž již byla ukončena.

Novinka vydavatelství Babyonline, publikace Zdravé těhotenství se současně věnuje:

  • zdravé výživě,
  • zdravému vaření krok za krokem,
  • zdravému cvičení před, v průběhu těhotenství i po porodu.

Autor: www.zdravetehotenstvi.cz

Novinka vydavatelství Babyonline, publikace Zdravé těhotenství, staví hodně na praktických ukázkách, jak cviků, tak receptů

Na jejím vzniku se podílela fyzioterapeutka Kamila Vorlová, jež se dlouhodobě věnuje léčebnému cvičení žen, které nemohou otěhotnět, a vývojové stimulaci cvičením u dětí, a dále nutriční terapeutka Jana Eliášová, která je rovněž autorkou zdravých a chutných receptů. Najdete tu řadu cviků vhodných pro těhotné, přípravné cviky před porodem i cvičení v šestinedělí, vše s popisem a fotografiemi jednotlivých fází cviků.

V kapitole o zdravé výživě najdete užitečné informace týkající se stravovacích návyků, vyvážené stravy, specifik v jednotlivých trimestrech či kojení, i tipy pro dosažení či zachování optimální tělesné hmotnosti.

Zdravé vaření s šéfkuchaři

Unikátem publikace je ovšem část Zdravé vaření krok za krokem. Jedná se o šestnáct pokrmů připravených pod odborným dohledem předními kuchaři na poli zážitkové moderní gastronomie. Jsou jimi Michal Barták ze studia Divoká vařečka, známý z pořadu Sama doma, a David Viktorin, známý z podniků Valoria nebo U kastelána v Brně.

Díky receptům nafoceným krok za krokem se může naučit zdravě vařit kdokoli. A uvidí, že to není složité a že i zdravé jídlo může být velmi chutné, zvláště po odtajnění některých kulinářských fíglů šéfkuchařů.

Publikace Zdravé těhotenství je pro maminky, a nejen pro ně, jednoduchým receptem na ozdravění životního stylu a v oblasti vaření zdravou, chutnou a hlavně oku lahodící alternativou.

Chcete vyhrát? Napište nám, které jídlo vás zaujalo!

Deset kusů publikace Zdravé těhotenství můžete vyhrát právě teď v naší soutěži. Podívejte se do fotogalerie (název jídla je uveden pod obrázkem) nebo přímo na stránky www.zdravetehotenstvi.cz a napište nám, který z pokrmů vás zaujal nejvíce. Všechna zobrazená jídla najdete v knížce popsaná a nafocená krok za krokem. Vypadají lákavě, které byste nejraději ochutnali nebo uvařili vy?

Svoje tipy posílejte na adresu soutez@vitalia.cz nejpozději do pátku 3. srpna 2012 do 12 hodin dopoledne. Z došlých odpovědí vylosujeme deset výherců, kteří od vydavatelství Babyonline obdrží knihu Zdravé těhotenství a budou se moci pustit do cvičení a vaření. Ostatní si můžou publikaci samozřejmě objednat, více informací najdete na www.zdravetehotenstvi.cz.

Pravidla soutěže:

  • Pište na adresu soutez@vitalia.cz do pátku 3. srpna 2012 nejpozději do 12 hodin dopoledne. 
  • Uveďte své celé jméno (bude zveřejněno v případě výhry), adresu (ulice, město, PSČ) a telefonní číslo (celá adresa ani telefon nebudou zveřejněny, slouží ke kontaktu v případě výhry). Bez uvedení těchto údajů vás nemůžeme do soutěže zařadit.
  • Z jedné mailové a poštovní adresy je možné odpovídat pouze jednou.
  • Předmět soutěže: uveďte svůj tip na nejzajímavější jídlo z publikace Zdravé těhotenství.
  • Ze všech soutěžících, kteří splní podmínky soutěže, vylosujeme deset výherců, kterým vydavatelství Babyonline zašle publikaci Zdravé těhotenství.
  • Z účasti na soutěži jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti Internet Info a jejich rodinní příslušníci.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Redaktorka, editorka, dlouholetá šéfredaktorka serveru Vitalia.cz (do června 2022)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).