Hlavní navigace

Vyhrajte pleťovou kúru, která si ví rady s komplexní obnovou pokožky

21. 6. 2022

Sdílet

 Autor: Bartheldi pro CB21 Pharma
Aktualizováno 1. 7. 2022 9:33
Extrémně silná a intenzivní kúra s obsahem cannabidiolu (CBD), prebiotik, eco-ceramidů a kyseliny hyaluronové pro komplexní anti-aging efekt. To je Fermentovaný CBDenzyme krém značky CANNEFF®. Nyní máte možnost jej v naší soutěži vyhrát a vyzkoušet.

Soutěž již skončila, výherce najdete na konci článku.

Cannabidiol, fermentovaný enzym, ceramidy a kyselina hyaluronová

Cannabidiol (CBD) je díky svému účinku považován za svatý grál v kosmetice. Žádná látka nehydratuje pokožku tak efektivně jako kyselina hyaluronová a ceramidy tvoří pomyslný pilíř kožní bariéry. Jak ale zajistit, aby tyto látky byly maximálně účinné? Nechme to na přírodě, respektive na přírodní technologii – fermentaci.

Pomocí dvou rodů mikroorganismů (Lactobacillus, Leuconostoc), exotické papáji a výše zmíněného několikadenního biotechnologického procesu byl vyvinut fermentovaný extrakt plný ovocného enzymu papainu. Díky němu lze velmi jemně a efektivně odstranit odumřelé svrchní vrstvy pokožky, která je následně viditelně sjednocenější a prozářená.

Hlavním benefitem však zůstává zvýšení dostupnosti, a tedy i účinnosti všech obsažených aktivních látek, ať se jedná o již zmíněný cannabidiol, kyselinu hyaluronovou, či ceramidy. Díky tomuto „triku“ se významně násobí efekt celého přípravku. Jedná se tedy opravdu o intenzivní obnovující pleťovou kúru, kterou najdete v novém Fermentovaném CBDenzyme krému značky CANNEFF®.

Autor: CB21 Pharma

Synergie účinných látek

Fermentovaný CBDenzymatický krém je unikátním mixem funkčních ingrediencí, které jsou samy o sobě účinné, ale jejich spojením, poměry a technologií výroby se jejich účinky synergicky znásobí a dokážou s vaší pletí hotové zázraky.

Respekt k přírodě

Ingredience Fermentovaného CBDenzyme krému jsou z 99,6 % přírodního původu a obnovitelných zdrojů.

Věděli jste, že…

Produkty s CBD si oblíbila řada zahraničních i českých celebrit. Teprve po několikaměsíčním testování produktů CANNEFF® se stala jejich ambasadorkou jedna z nejoblíbenějších českých hereček Dana Morávková.

Autor: Bartheldi pro CB21 Pharma

Soutěž o CANNEFF® GREEN. Fermentovaný CBDenzyme krém

Vyzkoušejte extrémně silnou a intenzivní kúru s obsahem CBD, prebiotik, eco-ceramidů a kyseliny hyaluronové pro komplexní anti-aging efekt. Již po první ukončené kúře jsou vidět patrné výsledky – pleť je výrazně hladší, vypnutá, rozjasněná, hydratovaná a vrásky jsou redukovány.

Výherci soutěže

  • Jana F. / Stará Boleslav
  • Dagmar W. / Praha 2
  • Pavla B. / Ostrava
  • Martina F. / Pohořelice
  • Ludmila B. / Mistřice

Správné odpovědi byly: dračí ovoce / mangová

Zapojte se do soutěže a vyhrajte CANNEFF® GREEN. Fermentovaný CBDenzyme krém. Potěší pět vylosovaných výherců, kteří do 28. 6. 2022 správně odpoví na 2 soutěžní otázky. Nápovědu hledejte na webu www.canneff.com.

Pravidla soutěže:

  • Odpovídat můžete do 28. června 2022 (do 12 hodin).
  • Z jedné e-mailové a poštovní adresy je možné odpovídat pouze jednou.
  • Soutěže se mohou zúčastnit pouze soutěžící z ČR.
  • Z účasti na soutěži jsou vyloučeni zaměstnanci společností Internet Info a Internet Info DG a jejich rodinní příslušníci.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).