Hlavní navigace

Názor k článku Šortky v létě do práce? Jen to ne! od Marek Knápek - Z takových problémů a uměle vytvořených stresů lidi...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 7. 2011 0:24

    Marek Knápek

    Z takových problémů a uměle vytvořených stresů lidi dneska chytaj rakovinu. Co si dneska vezmu na sebe, jenom abych náhodou neporušila dress code. Hlavně ať si nikdo nevšimne že jsem se mrknul kolegyni na výstřih nebo mě hrozí vyhazov za sexuální harašení (hlavně v USA) - z tohodle jde vidět jak jsme (lidstvo) mentálně nevyspělí. Musím stihnout tu schůzku - jinak se nervově zhroutím. Mám si koupit tyhle boty nebo támhlety, co oboje? Ou moje životní utrpení. Co si o mě myslí? Vypadám dneska hezky, jsem tlustá, musím zhubnout. On mě nééchcéé. Jak to řídíš, pusť mě konečně před sebe ty jeden č...

    Musím, nesmím, nestíhám.

    Samozřejmě, že přeháním, ale lidi!, uvědomte si jak dneska žijeme. Vytváříme kolem sebe umělé, kolikrát zbytečné napětí a stresujeme se (vlastně dobrovolně).

    Lidé, kteří zažili skutečný problém (návrat z války, překonání těžké nemoci, ...) vůbec nechápou, že řešíme takové banální problémy a přiděláváme si starosti a zbytečně se trápíme.

    Teď na to koukám - názorový kodex: nesmím dávat odkazy na warez, spam, vulgarity... abych si to zapamatoval a příště si dával extra pozor a bál se že nepíšu třeba něco v tu chvíli nevhodného, co bude zrovna v módě.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).