Hlavní navigace

Názor k článku Složení mléčných výrobků se během let dost změnilo. Všimli jste si? od Lenka Krbcova - Dobrý den, přikládám odpověď autora: "Mezi vlivem přírodních...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 12. 2020 9:30

    Lenka Krbcova

    Dobrý den, přikládám odpověď autora: "Mezi vlivem přírodních a syntetických fosfátů na lidské zdraví není rozdíl, je však třeba vědět, že tavících solí v tavených sýrech je velmi malé množství, a kdyby šlo o nějaké riziko pro zdraví, bylo by jejich použití zakázáno. V daném případě jde o to, že výrobce použil jako náhradní surovinu mléčnou bílkovinu, kterou nemusí uvádět na obalu výrobku jako přídatnou láku (Éčko)." LK, Vitalia.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).