Hlavní navigace

Sexuální přitažlivost tělesných šťáv

15. 8. 2014

Sdílet

 Autor: Lorenzo Lotto: Venus and Cupid (Wikipedia.org), podle licence: Public domain
Bylo nebylo, český vyslanec v exotické zemi lidově řečeno „vzal kramle“. Zmizel a zůstal po něm jen vítr v pokladně… a mnoho lahviček. Tušíte, co v nich nalezli pánové ze ZAMINI, kteří přijeli žehlit průšvih? Inu stane se i v nejlepších rodinách.

„Sex je prý jeden z desíti hlavních důvodů, proč stojí zato žít. Těch zbývajících devět nestojí za řeč.“ Výrok je v různých variantách připisován rozličným autorům a s jeho nadsázkou není nutno polemizovat. Byť je všechno jinak, neradno je motivační sílu sexuality podceňovat. Platí to i pro bizarní svět parafilií – sexuálního vzrušení, jež je dosahováno neobvyklými podněty neb praktikami. 

Svéráznou podskupinu této prapodivné sféry tvoří -filie, kdy dotyčné přitahují tělesné šťávy. U některých zdroj slasti bývá po ruce. Realizace hesla domácích kutilů, známého z minulosti – „urob si sám“ je jednou z možností v souvislosti s parafiliemi přinášejícími sexuální vzrušení vyvolané tělesnými tekutinami. Ctitel zmíněných zábav si své sex hoby užije i sám samotinký. Nicméně ještě víc, najde-li spřízněnou duši… 

Jde např. o zvláštnosti typu:

Koprofilie

Sexuální vzrušení vyvolané výkaly. WC zde může být přímo zahradou rajskou. Vzrušení zde nepřináší pohled na určité části těla či poslech zvukového doprovodu akce. Pro postiženého je fascinující výsledek. Přesněji to, co zůstává v míse.

Dakryfilie

Sexuální vzrušení vyvolané slzami je oproti předchozímu záležitostí málem decentní. Leč pozor – touha dohnat protějšek k slzám může mít výrazně sadistickou komponentu. V rámci sebeukájení možno používat dojemné příběhy, nad nimiž si lze vychutnat i vlastní slzy. V minulosti – pokud jste hodlali uspořádat slavný pohřeb – bylo možno angažovat tzv. plačky. Za svůj výkon dostávaly nemalý honorář. Pro některé to zřejmě byly po čertech příjemně vydělané peníze.

Emetofilie

Sexuální vzrušení vyvolané zvratky a slinami může do jisté míry připomínat erotiku pana Jekylla a pana Hyda. Zvratky – brr! Sliny mohou hrát roli v rámci polibků, a to i těch, jež bývají směřovány na řekněme v této souvislosti netradiční místa.

Hematofilie

Sexuální vzrušení vyvolané krví není stav, z něhož by se maturovalo např. na Drakulově upírském učilišti. Určitě to není to pravé ořechové, co by mělo být bonusem namátkou třeba pro záchranáře. Na druhé straně, kdož ví, co cítil Karel May, když v klidu svého domova popisoval uzavření bratrského svazku mezi Vinnetouem a Old Shatterhandem. Zdá se, že i úpis vlastní krví – coby stvrzení málem kovu trvalejší – nemusel postrádat jistý erotický náboj.

Laktafilie

Toť poslední naděje k omládnutí stárnoucí populace. J. K. Tyl – pravda z dnešního pohledu již poněkud staromódně – nabádal: „Žeňte se Čechové, budou Češata!“ Dnes se mnozí obejdou bez svatby. Laktafilik po Češatech touží mj. i pro sexuální vzrušení spojené s mateřským mlékem a kojícími matkami. Na internetu občas čteme diskuse na téma kojit na veřejnosti – ano nebo ne. Nejsa laktafilikem volám: „Jak je ctěná libost, milé maminky…“ Pokud bych jím ovšem byl… raději to nebudu rozvádět.

Apropó: My Češi a Moravané nepotřebujeme veřejné domy. Nám stačí veřejná doprava, ušetříme a užijeme si! Zvláště v parném létě. Stačí maličkost – patřit mezi parafiliky typu:

Mysofilie

Sexuální vzrušení vyvolané potem a tělesným pachem. Jde ovšem o záležitost prastarou. Kdysi lidé věřili v magickou moc potu. Stačilo přidat pár kapek do elixíru lásky a byla ruka v rukávě. Bohatýři oné doby občas popíjeli víno ze střevíčků své milované. Zřejmě to nebylo v důsledku akutního nedostatku korbelů. Pořádně propocené botky…

Urofilie

Sexuální vzrušení vyvolané močí pravděpodobně vstoupilo do dějin naší mladé demokratické diplomacie. Bylo nebylo, ale zřejmě vskutku bylo. Český (vel)vyslanec v nejmenované exotické zemi, druhdy proslulé mj. i piráty a trhy s otroky, lidově řečeno „vzal kramle“. Zmizel a v pokladně po něm zůstal jen vítr… Ovšem v oné zemi je dost parno, takže ani ten ne. V jeho rezidenci zbylo mnoho lahviček. Pánové, ba možná i dámy ze ZAMINI, ze stověžaté matičky měst, ruče přijeli žehlit průšvih. Snad se původně domnívali, že v lahvičkách najdou kvintesenci ambasadorovy moci. Ne, ne, o moc nešlo. Nalezli jen moč. Inu stane se i v nejlepších rodinách.

Spermatofilie

„Chlapci, nemrhejte s tím nejcennějším, co tělo vytvořilo!“ napsal již před mnoha lety významný český psycholog. Nevím, jak by se dnes tvářil na mnohý z inzerátů v rubrice hezké chvíle, kde častěji inzerentka píše: „Polykám.“ Má na mysli sperma partnera. Labužníci – hetero i homo – jej míchají se šampaňským.

Závěrem si netroufnu polemizovat s okřídleným „proti gustu žádný dišputát“. Neméně pravdivé lidové rčení ovšem podotýká: „Když je něčeho moc, tak je toho příliš.“ Jistě to platí i pro parafilické využití moči a dalších tělesných tekutin.

Dále k tématu: Nejpodivnější sexuální praktiky

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).