Hlavní navigace

Názor k článku Rybí polévka: Používejte maso z rybích hlav od Regina - Hlavy po uvaření trochu zblednou a změknou. Oku...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 12. 2015 23:26

    Regina (neregistrovaný)

    Hlavy po uvaření trochu zblednou a změknou. Oku zbělá čočka, jinak trochu zesvětlí jako hlava. Oku žádnou péči nevěnuji, vidličkou se lehce vydloubnou a vyplivnu jenom bílou čočku velkou jako antiperle. Párkrát se mi ji podařilo rozkousnout, má takovou křídovou příchuť, nic ošklivého. To oko chutná příjemně slaně, je to opravdu pro mne velká pochoutka.
    Je zvláštní, za syrova bych to oko asi nebyla schopná vydloubnout, přišlo by mi to nepříjemné :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).