Hlavní navigace

Názor k článku Roman Vaněk: Musíme si uvědomit, že hospoda není kostelíček od Pivossol - Vaňku, vy zjevně příliš nechápete, že ti "komičtí...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 1. 2014 18:06

    Pivossol (neregistrovaný)

    Vaňku, vy zjevně příliš nechápete, že ti "komičtí ochránci pořádku" v oblasti dozorování nad skrytým PP jsou ti samí, kteří vám svou usilovnou činností umožnili vznik takových zvrhlostí jako je DRM, jež vám nese ty peníze z prodeje na platformě Apple.
    A druhá věc - Vaňku, když předvedete, jak snadno, vlastními silami a vám dostupnou technikou zkopírujete Ferrari 458 do plně funkční kopie, aniž by jeho výrobci vznikly nějaké další náklady, tak pak se můžeme bavit o "rybízcích", kopírování, poplatcích odváděných z každého prodaného média, tiskárny, CD/DVD mechaniky atd.
    Do té doby však nezapomeňte dětem doma také říci, že "výpalné" autorům zaplatily už nákupem techniky a médií, a nemusí se tedy stydět, když si občas někde něco stáhnou "zdarma", a dodejte, že kupovat si (ve vašem případě VELMI) předražený obsah, jehož konzumace je možná pouze na úzce omezené kombinaci HW a SW, není přijatelné a je právě na nich, aby aktivní činností přinutily výrobce a především poskytovatele obsahu ke změně uvažování a obchodních modelů.
    Jinými slovy - Vaňku, v kuchyni dobrý, ale to vám nedává automaticky patent na rozum nad vším ostatním.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).