Hlavní navigace

Rohlík.cz spustil novou službu, vyzvedávání nákupů v Rohlík Pointech

11. 12. 2018

Sdílet

 Autor: Rohlik.cz
Tomáš Čupr, zakladatel online supermarketu Rohlik.cz, přichází s novinkou, díky níž už není třeba čekat na nákup doma. Objednáte online a vyzvednete si ho třeba cestou z práce.

Společnost Rohlik.cz spustila síť chlazených výdejních boxů, tzv. Rohlík Pointů, které jí mají umožnit snížit minimální cenu nákupu o dvě stovky. Více se o novince rozpovídal zakladatel Slevomat.cz, Dáme jídlo.cz a Rohlik.cz Tomáš Čupr na našem sesterském webu Lupa.cz.

Rohlík boxy zatím jen pro kancelářské zaměstnance

Hlavní motivací, proč výdejní boxy zřídit, byla pro Tomáše Čupra možnost posunout hranici minimální objednávky z pěti set korun na tři sta. První boxy, z nichž si budete moci vyzvednout své nákupy, a to jak ty chlazené, tak nechlazené, jsou umístěny v několika office centrech v Praze.

Slouží jen pro zaměstnance daných kancelářských budov, kterým by měly umožnit realizovat přes e-shop menší nákupy. Celkem se jedná o desítky výdejních míst, v plánu je ale přidat minimálně sto dalších lokalit.

Rohlík Pointy najdete v Praze např. v:

  • karlínském Meteoru,
  • na recepci společnosti O2 Za Brumlovkou,
  • v sídle Seznamu,
  • v office centru Anděl Park.

„Rádi bychom naše nová výdejní místa dostali do všech velkých office center v České republice. Jsme také v kontaktu s developery, kteří by zahrnuli naše boxy do budoucích plánů sídlišť,“ dodává Čupr, který by rád výhledově dostal nové výdejní boxy Rohlík.cz na veřejná prostranství. Jednou ze zvažovaných možností jsou i zastávky MHD.

Jak přesně Rohlík Point funguje, se dozvíte na webu Lupa.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).